Anbefalt Interessante Artikler

nyttige artikler

Hvordan se presidentinnsettelsen 2017 online

Det er nesten på tide å banne i Donald Trump som USAs 45. president. Slik kan du se alle arrangementene i innvielsesdagen, uten kabel eller TV. Her er planen for dagen: Innleggingsseremoni: 11:30 ET / 08:30 PT Kontorets og innsettelsesadressen: Rund klokka 12.00 ET / 09.00 PT Luncheon: Rundt 13:00 ET / 10:00 PT Gjennomgang av væpnede styrker: Rundt 14:00 ET / 11:00 PT Innledende parade: En gang på ettermiddagen. In
Les Mer
interessant

Aktiver YouTubes Secret Dark Theme på den enkle måten

I de fleste situasjoner er YouTubes hvite bakgrunn helt fin. Imidlertid, når du sitter i et mørkt rom og ser på videoer, kan den hvite bakgrunnen føles som om du ser i solen (som vi alle vet er et nei-takk til den kommende formørkelsen). Hvis du er en vanlig YouTube-seer på sent om natten, er det faktisk en skjult mørk modus du kan slå på som forvandler alt det hvite til svart, og gir øynene dine mye behov og får YouTube-opplevelsen din til noe mer kino som . Vi skrev
Les Mer
nyttige artikler

Googles søkekalkulator er din nye oppgave for rask aritmetikk

Du har visst i noen tid at å skrive 584 + 753 i et Google-søk vil gi deg svar fra søkemotoren, men det du kanskje ikke vet, er at Google har integrert en grunnleggende kalkulator direkte i søkeresultatene. For å bruke den, bare søk etter calculator , så vises den på en magisk måte. I tillegg er det bare å utføre en operasjon og trekke kalkulatoren i resultatene. Det er ik
Les Mer
nyttige artikler

Hvordan holde en handelsmann Joe's Orchid live - eller få den til å blomstre igjen

Jeg har sett noen sprø ting som bor i New York: En mann som tisser inn i en blå bypostkasse midt i midten midt på dagen mens fotgjengere later til å ikke legge merke til; et t-banetog tvunget til å snu kurs og krype bakover i den forrige stasjonen mens konduktøren og motormannen høyt panikk foran passasjerene; tre Rolls Royces parkerte tilfeldig, uten frykt for å bli tastet. Men de
Les Mer
nyttige artikler

Karriere søkelys: Hva jeg gjør som ER-lege

Sjansen er stor for at du kommer til å havne på legevakten på et tidspunkt - hvis bare for noen masker etter et mislykket forsøk på å skive en bagel, kanskje. Men de høyt utdannede medisinske fagpersonene som jobber innen akuttmedisin, er forberedt på å ivareta enhver presserende situasjon som oppstår. Joshua L
Les Mer
interessant

Hvorfor de fleste oppskrifter ber om kosher salt (og når det virkelig er nødvendig)

Hvis du virkelig har begynt å grave i matlaging, har du sannsynligvis funnet ut at mange oppskrifter ber om kosher salt i stedet for bordsalt. Matgeni Kenji López-Alt over på Serious Eats forklarer hvorfor dette er, og hvor viktig instruksjonen egentlig er. Det er mange grunner til at kokker liker kosher salt (som at det trekker fuktighet ut av maten den brukes på), men det beste valget er at det er enkelt å håndtere: Den største grunnen til at kokker elsker å bruke kosher salt er at det er mye lettere å plukke opp mellom fingrene og dermed gir deg strammere kontroll over krydderet ditt. Tenk p
Les Mer