nyttige artikler

Fjern merket for denne ruten for å stoppe bilder fra å åpne når du kobler til en iPhone

Bilder er faktisk ganske bra, men det er ikke for alle. Hvis du ikke vil at den skal starte automatisk hver gang du kobler til iOS-enheten eller kameraet ditt, trenger du bare å fjerne merket for en boks.

Prosessen er superenkelig:

  1. Koble til iPhone, iPad eller kamera
  2. Velg din iOS (eller kamera) enhet under Import-fanen
  3. Fjern merket i boksen merket “Åpne bilder for denne enheten”

Det er det, du er i orden.