interessant

Slik viser og deler du de arkiverte Instagram-historiene dine

Instagram begynte å rulle ut en funksjon i iOS- og Android-appen sin tirsdag som lar deg lagre Instagram-historiene dine.

Historier, som tradisjonelt forsvinner for alltid etter 24 timer, vil nå bli lagret i en privat del av profilen din når de forsvinner fra offentlig visning.

Du kan finne dem ved å gå til profilsiden din på Instagram. For å få tilgang til dem, trykk på Arkiv-ikonet på profilen din (den klokkeknappen øverst til høyre på skjermen). Der vil du kunne veksle mellom arkiverte bilder og arkiverte historier.

Du kan trykke på hvilken som helst historie i arkivet ditt for å se det. Derfra kan du bestemme deg for å legge deler av den til din nåværende historie, dele et høydepunkt som et innlegg eller legge det som et høydepunkt til profilen din.

Det ser ut som om det ikke er arkivert noen historier før i dag, så du må vente 24 timer før du kan se noe.

Med den nye funksjonen blir alle dine Instagram Stories fremover automatisk (privat) arkivert. Hvis du heller vil at Instagram ikke lagrer dem, kan du deaktivere funksjonen ved å gå til Innstillinger-menyen på Instagram (trykke på de tre prikkene øverst til høyre), velge Historieinnstillinger og deretter slå Lagre til arkiv-knappen til av-posisjon .